rangi.

rangi

about rangi

Rangi utgör vår talang agentur, dedikerad till att förvandla ett evenemang till en minnesvärd upplevelse. Vi tror på events som berör och det gör man bäst genom människor. Vårt mångsidiga team består av allt från eventpersonal till underhållning i form av skickliga musiker, akrobater, cirkusartister och mycket mer. Vi skapar en personlig anknytning där varje framträdande sprider kärlek, glädje och energi.

rangi

our djs

Under en lång tidsperiod har vi varit en partner för klubbar över hela Sverige när det gäller att boka professionella DJ:s till deras evenemang. Vår erfarenhet har skapat ett brett nätverk av skickliga individer som formar en unik atmosfär på klubbar, evenemang och privata fester. Vi strävar alltid efter att skapa en skräddarsydd upplevelse genom att anpassa DJ-valet efter er musikprofil och specifika önskemål.

rangi.

rangi

entertainers

De är extroverta individer, ofta med teaterbakgrund som är proffs på att dirigera stämningen. Med deras skickliga och roliga framträdanden överraskar de besökarna och sätter tonen på ditt evenemang. Genom kreativ utklädnad, dans och interaktion med publiken styr de besökarna mot den perfekta upplevelsen.

rangi

musiker

Vi har tillgång till en mångfald av livemusiker som inte bara är experter på sina instrument utan ser varje framträdande som en konstform. För oss är det av yttersta vikt att skapa en kvalitativ musikupplevelse som förenar högklassig underhållning med visuell framtoning.
Vårt imponerande urval av musiker kan inte bara fånga publiken utan också mingla och bidra till en festlig atmosfär tillsammans med en DJ vid evenemang, middagar eller fester. Vårt team är skickligt på att skräddarsy koncept som smälter perfekt in i kvällens tema, vilket gör varje event unikt och minnesvärt.

rangi

performance artists

Om du önskar något som verkligen sticker ut och överraskar dina gäster med en unik show har vårt arbete resulterat i en stor portfolie av talanger och performanceartister. Våra professionella talanger kan bland annat skapa eldshower, behärska styltgång, ringdans eller leverera en imponerande och professionell dansperformance. Kontakta oss för en detaljerad specifikation av de exakta performance akter som våra talanger kan erbjuda för att göra ditt evenemang minnesvärt och enastående.